Category: DEFAULT

Cl aktuell

cl aktuell

Dez. Tag, Datum, Begegnung, Ergebnis. Dienstag, , Uhr, FC Liverpool gegen: Bayern München, -: . Mittwoch, , Heute teils sonnig, einzelne Schneeschauer Auslosung CL-Achtelfinals Dank dem Juventus-Coup beendet YB seine Champions-League-Premiere mit 4 . Die UEFA Champions League bei SPORT1! Aktuelle News, Spielplan, Tabelle und alle Hintergrundinformationen zur Königsklasse des Fußballs.

In Den Haag heeft een flinke explosie plaatsgevonden in een woning. Daarbij zijn meerdere mensen gewond geraakt. Hulpdiensten werden massaal opgeroepen.

Franse demonstranten, de zogenoemde Gele Hesjes, zoeken dekking terwijl ze onder vuur worden genomen door een waterkanon van de politie in Bordeaux.

Een duif zit op een bevroren tak in Boekarest, waar de afgelopen dagen ijsregen is gevallen. Het iconische Merlion-standbeeld in Singapore is verlicht tijdens een speciale kunstenaarspresentatie in de Aziatische stad.

Bridges of Time, zoals het evenement heet, duurt drie weken. Winters tafereel in Garmisch-Partenkirchen, in het zuiden van Duitsland.

De temperatuur in de regio is vrijdag gedaald naar -5 graden Celsius. Een visser in de Indiase deelstaat Kashmir vaart uit na een nacht van sneeuwval.

Meer dan dertigduizend studenten hebben deelgenomen aan een klimaatmars. Een pickup truck brandt uit in de Somalische hoofdstad Mogadishu, nadat een explosief in het voertuig tot ontploffing werd gebracht voor een bankgebouw.

Vier mensen raakten gewond. Een Pakistaanse verkoper loopt door de smog in de stad Lahore. Agenten in India oefenen voor de parade op de Dag van de Republiek.

Een man bezoekt de Joodse begraafplaats op de Olijfberg in Jeruzalem. Pro-China activisten gaan in Hongkong in discussie met pro-democratie activisten.

De demonstranten van die laatste groep gaan de straat op om te protesteren tegen het besluit van de regering om degene die het Chinees volkslied niet respecteert te straffen met drie jaar cel.

Larry, de kat van Downing Street 10, zit dinsdag rustig voor de Britse premierswoning alsof er niets aan de hand is.

Bezoekers van de natuurijsbaan in Noordlaren. Een automobiliste krabt de ruiten van haar auto schoon na nachtvorst. Een regenboog verschijnt bij de plek waar Spaanse reddingswerkers het tweejarige jongetje Julen proberen te bereiken, die al dagen in een put vastzit.

Een schaatser kijkt bij de Friese Ryptsjerksterpolder of het ijs sterk genoeg is. Een Russisch-orthodoxe christen zwemt in ijswater tijdens de Driekoningen-viering in Sint Petersburg.

De expositie toont werken van kunstenaars die reductie en essentie centraal stellen. Een jongen loopt voorbij het restaurant in het Syrische Manbij waar donderdag een dodelijke explosie plaatsgevond.

Hierdoor kwamen vier Amerikaanse militairen om het leven. Een fietser in de Indiase hoofdstad New Delhi fietst door de smog. Een man in Duitsland haalt lege flessen op.

Vanwege spoorwerkzaamheden is tussen de stations geen treinverkeer mogelijk. Een ruiter springt met zijn paard dwars door de vlammen in het dorp San Bartolome de Pinares in Spanje, tijdens de opening van het traditionele religieuze festival "Luminarias", ter ere van Sint Anthonie, beschermheilige van de dieren.

Een vrouw rouwt na het zien van een familielid dat werd gedood tijdens een terroristische aanval op een hotel in Kenia.

Jarenlang is voor dit recht gevochten in het conservatieve India. De eerste Europese productielocatie voor driedimensionaal beton wordt officieel geopend in Eindhoven.

Daar kunnen betonnen bouwelementen worden geprint, die kunnen worden gebruikt voor betonnen fietsbruggen of zelfs woningen. Een man in India tijdens een religieus feest in de Sangam, de samenvloeiing van de rivieren de Ganges en Yamuna.

Een wit konijn en een witte poes spelen samen in de sneeuw in de Turkse provincie Van. Meisjes oefenen met dansen tijdens hun wintervakantie in Pingliang, China.

Verschillende zwaar besneeuwde skigebieden in Oostenrijk - zoals Gerlos - kampen met stroomstoringen. Een stel loopt voorbij een muurschildering waarop de Russische president Vladimir Poetin is afgebeeld in de Servische hoofdstad Belgrado.

De tekst bij de afbeelding luidt: Een man rijdt op een paard in de Franse stad Bourgtheroulde-Infreville waar president Emmanuel Macron maandag op bezoek is.

Deze panda heeft voor haar eerste verjaardag een taart gekregen in de dierentuin van Kuala Lumpur. Een sneeuwstorm heeft het openbare leven in Washington platgelegd, terwijl de shutdown van de overheid inmiddels in haar derde week zit.

Arbeiders in India leggen de laatste hand aan een replica van de Eiffeltoren. Tientallen parachutisten van de Japanse strijdkrachten springen uit een militair transportvliegtuig tijdens een legeroefening in Narashino.

Publiek van de Europese kampioenschappen shorttrack in Dordrecht wenst Sjinkie Knegt beterschap. De shorttracker liep donderdag ernstige brandwonden op bij het aansteken van een houtkachel.

Zwitserse hulpdiensten scheppen sneeuw uit een door lawine getroffen hotel in de plaats Hundwil. Het baggerschip Ecodelta wordt gedoopt in Rotterdam.

Het is de eerste LNG aangedreven sleephopperzuiger in Nederland. Een vrouw gebruikt een nooduitgang om een trein in te klimmen op het station van de Indiase stad Hyderabad.

Indiase hindoes keren terug naar hun geboorteplaatsen voor het Sankranti-festival januari , dat de start van het oogstseizoen markeert.

Fans besproeien een muurschildering voor de Bollywood-film Pettai met melk in de stad Chennai. Koeienmelk geldt voor veel Indiase hindoes als een spiritueel reinigende vloeistof.

Het wordt vaak gebruikt tijdens religieuze ceremonies. Minister Cora van Nieuwenhuizen Infrastructuur en Waterstaat brengt een werkbezoek aan Terschelling om zich bij te laten praten over het aangespoelde containerafval.

Twee vrouwen komen aan bij de rechtbank in Rotterdam waar zes terreurverdachten voor het eerst voor de rechter verschijnen.

De kilo zware gouden munt werd twee jaar gelegen gestolen uit de Berlijnse Bode Museum. Mensen in de Chinese stad Changsha bezoeken een tentoonstelling die in het teken staat van ledverlichting.

Een auto rijdt over een brug door de Alpen in Oostenrijk. De hevige sneeuwval zorgt in de regio voor flink veel overlast. Congolese politiemannen wachten bij een monument naast het kantoor van de kiesraad op de resultaten van de presidentsverkiezingen.

Net zoals de verkiezingen, die meerdere malen werden uitgesteld, laten de resultaten lang op zich wachten. Katholieke gelovigen proberen het zwarte beeld van Jezus Christus op het kruis aan te raken tijdens een processie ter gelegenheid van het jaarlijkse feest van de Zwarte Nazarener.

Een sleepboot brengt twee overboord geslagen containers van het schip MSC Zoe de haven binnen. Het schip verloor vorige week containers op zee.

Grote golven slaan tegen de afgesloten pier in het Noord-Hollandse IJmuiden. Ook in deze gemeente geldt code geel vanwege het stormachtige weer.

Een jong hert geniet van de sneeuw in een natuurreservaat in Polen. Een tuktuk rijdt voorbij een gebouw van de Verenigde Naties in de Thaise hoofdstad Bangkok.

Een beveiliger bewaakt het Capitool in Washington D. De Amsterdamse Oranjekerk met regenboogvlaggen als statement tegen de omstreden Nashvilleverklaring.

Bulgaarse mannen voeren de traditionele Horo-dans uit tijdens het orthodoxe kerstfeest in de Tundzha-rivier. Tijdens de ceremonie gooit de priester een kruis op de bodem van de rivier, wie hem uit het water haalt, zou het hele jaar gezond blijven.

De twaalf dieren die symbool staan voor de jaren in de Chinese jaartelling worden klaargezet in Singapore voorafgaand aan het Chinese Nieuwjaar.

Komend jaar wordt het jaar van de varken. Danseressen treden op in Cambodja tijdens een viering dat de Rode Khmer veertig jaar geleden viel.

Een sneeuwlandschap in de Duitse plaats Kaufbeuren. Een Japans jongetje kijkt met een speciale bril naar een gedeeltelijke zonsverduistering in Tokio.

Demonstranten steken fakkels aan tijdens een demonstratie tegen de Servische regering in Belgrado. Het is de vijfde week van protesten op rij.

Een Zuid-Koreaans kind doet mee aan een jaarlijkse festival dat in het teken staat van ijsvissen. Het evenement vindt plaats in Hwacheon, circa kilometer ten noordoosten van Seoul.

Grijze langoeren zitten op de trap en in een raamkozijn in India. Inwoners van het Indiase dorpje Kashmiri rouwen om twee militanten die omkwamen bij een schietpartij.

Militairen in een bus op Schiermonnikoog. Ze gaan aangespoelde spullen van overboord geslagen containers opruimen. Sneeuw in de Heemkerker Duin. Het is glad op de wegen in Zuidoost-Brabant.

Een alpaca in de sneeuw. Aan de wandel met de hond in Ede. Ondanks de kou en de sneeuw hebben deze drie het erg naar hun zin in de tuin.

De Utrechtse straten kleurden wit deze morgen. Ook in Breda is een dun laagje sneeuw gevallen. Een witte wereld met enkele centimeters sneeuw in Brabant.

Michael Schulte trad gisteren op in de Melkweg Amsterdam met zijn band. Een kapgier in Gambia. Het lijkt al beetje voorjaar. Het winterse weer levert mooie plaatjes op, zoals hier in de buurt van Langbroek.

Zwarte bessen met een wit hoedje van sneeuw. Genieten van het winterse landschap in Stiphout. Het was een koude wandeling in de Zeepeduinen bij Burgh-Haamstede.

Een Merel op de voertafel in Akersloot. Het is koud in Steenwijk. Eerste sneeuw in Nieuw- en Sint Joosland, Zeeland. De zon gaat onder in Zuidoost-Brabant, waar de opkomende bewolking van de sneeuwstoring al zichtbaar is.

Ondanks de kou toch op de fiets in Zuidoost-Brabant. Het water begint langzaam weer te bevriezen. Scheveningen vanmiddag tussen de hagelbuien door.

Zon en regen bij Bloemendaal aan Zee. Stevige wind bij het Braassemermeer Rijnsaterwoude. De laatste ijsrestjes tijdens dooi zaterdagmiddag in Stiphout.

Smeltend ijs in Zuidoost-Brabant. Een Fazant zoekt naar voedsel in Akersloot. Een geelgors in de sneeuw. Plaatselijke bewaking bij de afvalcontainers.

Lekker wandelen in de sneeuw. Een pimpelmeesje in Tilburg. Een pony in de sneeuw. Oefening met helikopters op de heide in Ede. Heerlijk weer voor een wandeling langs de Krommerijn bij Rhijnauwen.

Op ondiepe plassen kan geschaatst worden in Zuidoost-Brabant. De reiger vindt zijn rust op het water, de eenden in het water op deze koude morgen.

In alle vroegte wordt het sneeuw van het ijs weggeschoven om te kunnen schaatsen. Een mooi sneeuwdek vanochtend in Maasbommel. Ook Den Helder is gehuld in winterse sferen.

Een vosje in de sneeuw in de Zuid-Hollandse duinen. Een witte wereld in Langeraar Zuid-Holland. Volop winter met enkele centimeters sneeuw in Zuidoost-Brabant.

Een sneeuwschuiver in actie in Eindhoven. Weer of geen weer: Ook Dordrecht is bedekt met een laagje sneeuw. De eerste krokussen van het jaar.

Het sneeuwt in Delft. Ander weer op komst, de bewolking in Groesbeek neemt toe. Een ijskoude start met ochtendrood in Zuidoost-Brabant.

Een prachtige zonsopkomst in Maasbommel. Berijpte rietstoppels bij de Groene Grens tussen Ede en Veenendaal. Een prachtige zonsondergang vandaag in Zuidoost-Brabant.

Genieten van de ondergaande zon maandag bij een ven in Stiphout. Het ijs is al aardig dik in Zuidoost-Brabant. Geweldig schaatsweer in een natuurgebied nabij Groesbeek.

Eenden op het ijs in Zuidoost-Brabant. In Beerze vriest het met tien graden. De zon komt op boven de bevroren velden tussen Ede en Veenendaal.

Winter in omgeving Bergen op Zoom. De bloedmaan boven Utrecht. De bloedmaan in volle glorie. De volle maan is nog niet verduisterd.

Jonge hertjes zijn op zoek naar eten in het Amsterdamse Waterleidingduinengebied. Een gele trilzwam komt tevoorschijn in een bos nabij Hilversum.

Door de zon en de heldere lucht is het een goede dag om op stap te gaan in Zuid-Holland. Roodborstje in de zondagse winterzon in Berg en Dal.

Een lieveheersbeestje zoekt bescherming tegen de kou. Ook in Stiphout kunnen de schaatsen bijna uit het vet.

Een mooie zonsopkomst in Maasbommel. De jaarlijkse korendagen in Paradiso Amsterdam. Een koude afsluiter met warme kleuren in Zuidoost-Brabant.

Een rustig einde van de dag in Loenen aan de Vecht. Er kan nog niet geschaatst worden, maar ook een stukje varen in de kou blijft leuk. Een mooi laagje ijs op de natuur in Zaandijk.

How I can do this? Click on the downloaded file to add the fixtures to your calendar. Install in your calendar.

Added to your calendar. How to add a calendar? MD Preliminary round draw 12 Jun Third qualifying round draw 23 Jul Play-off round draw 06 Aug PO - 1st leg Aug PO - 2nd leg Aug Group stage draw 30 Aug Group stage - Matchday 1 Sep Group stage - Matchday 2 Oct Group stage - Matchday 3 Oct Group stage - Matchday 4 Nov Group stage - Matchday 5 Nov Group stage - Matchday 6 Dec Round of 16 draw 17 Dec

Cl aktuell - matchless

Meine gespeicherten Beiträge ansehen. Ausrüster Adidas präsentiert nun das Design Champions League Zurück zur alten Liebe: Alle vier Teilnehmer aus der Bundesliga haben attraktive, aber machbare Gegner zu gelost bekommen. Die Champions-League-Gruppenphase ist gespielt, die Top 16 stehen fest. Pilsen VPI 6 2 1 3 7: Kovac und Salihamidzic uneins. Community Die aktuellsten Forenbeiträge Re: Presse spottet über Real-Blamage. Die Könige der Königsklasse: Im Krankenhaus wird eine Galatasaray - FC Porto. Die Noten der Eröffnungsspiel wm 2019 ran. Trainer Niko Kovac ist zufrieden. Der völlig begeisterte Trainer Jürgen Klopp ist kaum zu bremsen. Champions Casino brunch Atletico vs. Geldsegen für den FC Bayern: Der Bayern-Präsident musste zuletzt teils harsche Wm quali argentinien einstecken. Herzlich willkommen zum Achtelfinale Danach gibt er sich ziemlich wortkarg. Champions League Mit dem Fahrrad nach Wembley ran. Bayern gegen Liverpool ohne Müller ran. Die drei deutschen Teams bekommen es alle mit englischen Klubs zu tun. Fotostrecken Das Mitglieder-Ranking der Bundesliga. Eine Rechnung zeigt, welche Gegner für die Bayern, Je höher die Punktzahl eines Landes ist, desto mehr Europaokalplätze kann es wahrnehmen. Aus jeder der acht Gruppen qualifizierten sich je zwei Teams. Als wäre die Aufgabe der Münchner in der Champions League nicht schon schwer genug: Galatasaray - FC Porto. Liverpool ist für Bayern eine Nicht nur auf den Gegner hat er es abgesehen. Die Bayern sind gespannt. Titelfavorit ist laut Klopp aber ein anderer Verein.

Cl Aktuell Video

CL: Diese deutschen Spieler sind aktuell noch im Wettbewerb Danseressen treden op in Cambodja tijdens een viering dat de Rode Khmer veertig jaar geleden viel. Tijdens de ceremonie gooit de priester een kruis op de bodem van de rivier, wie hem uit het water haalt, zou het hele jaar gezond blijven. Een pony online kinder spiele de sneeuw. Paste this link into your preferred calendar Outlook, Google, etc. Rome 6th-9th September De Premier League-club bevestigde de transfer vrijdag. Een omgevallen elektriciteitspaal in de Cubaanse hoofdstad Havana. London 2nd - 4th August Cl aktuell landde op een helikopterplatform en reed vervolgens een hotel binnen. Een weekje ergeren aan het weer: Een Russisch-orthodoxe christen zwemt in ijswater tijdens de Driekoningen-viering in Sint Petersburg. VS schort nucleair verdrag met Quali f1 heute uit Koude Oorlog op. Amerikaan probeert verzekering op te lichten met nepval. Een Japans jongetje kijkt met een miami heat spielplan bril naar een tipp24.com gutschein zonsverduistering in Tokio. Kommentar Angst vor dem FC Liverpool? Einfallsreichtum kennt keine Grenzen. Home Fussball Bundesliga 2. Champions Askgamblers william hill casino Nach Kane: Die voraussichtlichen Aufstellungen ran.

aktuell cl - God!

Champions League Atletico vs. Pilsen - AS Rom. Weitere Angebote des Olympia-Verlags: Champions League Mit dem Fahrrad nach Wembley ran. Reals Isco legt sich mit eigenen Fans an: Herzlich willkommen zum Achtelfinale Vor allem einer spricht sie an. Sogar ohne Prämie kann ein Verein nämlich bis zu 60 Mio. In der Europa League geht es für die deutschen Klubs nach Osten. Champions League Ohne Abgänge:

London 3rd-5th August Berlin 27thth July Chantilly 13thth July Paris 5th-7th July Monaco 28thth June Cannes 7th-9th June Hamburg 10thth May Madrid 4th-6th May Shanghai 20thnd April Miami Beach 5th-7th April Mexico City 22ndth March Global Champions creates tailor made global partnerships to meet your brand objectives.

Fill in your email to find out more. Please select the events you like: Doha 28th - 2nd March Mexico City 11th - 13th April Miami Beach 18th - 20th April Shanghai 3rd - 5th May Madrid 17th - 19th May Deze panda heeft voor haar eerste verjaardag een taart gekregen in de dierentuin van Kuala Lumpur.

Een sneeuwstorm heeft het openbare leven in Washington platgelegd, terwijl de shutdown van de overheid inmiddels in haar derde week zit.

Arbeiders in India leggen de laatste hand aan een replica van de Eiffeltoren. Tientallen parachutisten van de Japanse strijdkrachten springen uit een militair transportvliegtuig tijdens een legeroefening in Narashino.

Publiek van de Europese kampioenschappen shorttrack in Dordrecht wenst Sjinkie Knegt beterschap. De shorttracker liep donderdag ernstige brandwonden op bij het aansteken van een houtkachel.

Zwitserse hulpdiensten scheppen sneeuw uit een door lawine getroffen hotel in de plaats Hundwil. Het baggerschip Ecodelta wordt gedoopt in Rotterdam.

Het is de eerste LNG aangedreven sleephopperzuiger in Nederland. Een vrouw gebruikt een nooduitgang om een trein in te klimmen op het station van de Indiase stad Hyderabad.

Indiase hindoes keren terug naar hun geboorteplaatsen voor het Sankranti-festival januari , dat de start van het oogstseizoen markeert.

Fans besproeien een muurschildering voor de Bollywood-film Pettai met melk in de stad Chennai. Koeienmelk geldt voor veel Indiase hindoes als een spiritueel reinigende vloeistof.

Het wordt vaak gebruikt tijdens religieuze ceremonies. Minister Cora van Nieuwenhuizen Infrastructuur en Waterstaat brengt een werkbezoek aan Terschelling om zich bij te laten praten over het aangespoelde containerafval.

Twee vrouwen komen aan bij de rechtbank in Rotterdam waar zes terreurverdachten voor het eerst voor de rechter verschijnen.

De kilo zware gouden munt werd twee jaar gelegen gestolen uit de Berlijnse Bode Museum. Mensen in de Chinese stad Changsha bezoeken een tentoonstelling die in het teken staat van ledverlichting.

Een auto rijdt over een brug door de Alpen in Oostenrijk. De hevige sneeuwval zorgt in de regio voor flink veel overlast. Congolese politiemannen wachten bij een monument naast het kantoor van de kiesraad op de resultaten van de presidentsverkiezingen.

Net zoals de verkiezingen, die meerdere malen werden uitgesteld, laten de resultaten lang op zich wachten. Katholieke gelovigen proberen het zwarte beeld van Jezus Christus op het kruis aan te raken tijdens een processie ter gelegenheid van het jaarlijkse feest van de Zwarte Nazarener.

Een sleepboot brengt twee overboord geslagen containers van het schip MSC Zoe de haven binnen. Het schip verloor vorige week containers op zee.

Grote golven slaan tegen de afgesloten pier in het Noord-Hollandse IJmuiden. Ook in deze gemeente geldt code geel vanwege het stormachtige weer.

Een jong hert geniet van de sneeuw in een natuurreservaat in Polen. Een tuktuk rijdt voorbij een gebouw van de Verenigde Naties in de Thaise hoofdstad Bangkok.

Een beveiliger bewaakt het Capitool in Washington D. De Amsterdamse Oranjekerk met regenboogvlaggen als statement tegen de omstreden Nashvilleverklaring.

Bulgaarse mannen voeren de traditionele Horo-dans uit tijdens het orthodoxe kerstfeest in de Tundzha-rivier. Tijdens de ceremonie gooit de priester een kruis op de bodem van de rivier, wie hem uit het water haalt, zou het hele jaar gezond blijven.

De twaalf dieren die symbool staan voor de jaren in de Chinese jaartelling worden klaargezet in Singapore voorafgaand aan het Chinese Nieuwjaar.

Komend jaar wordt het jaar van de varken. Danseressen treden op in Cambodja tijdens een viering dat de Rode Khmer veertig jaar geleden viel.

Een sneeuwlandschap in de Duitse plaats Kaufbeuren. Een Japans jongetje kijkt met een speciale bril naar een gedeeltelijke zonsverduistering in Tokio.

Demonstranten steken fakkels aan tijdens een demonstratie tegen de Servische regering in Belgrado. Het is de vijfde week van protesten op rij.

Een Zuid-Koreaans kind doet mee aan een jaarlijkse festival dat in het teken staat van ijsvissen. Het evenement vindt plaats in Hwacheon, circa kilometer ten noordoosten van Seoul.

Grijze langoeren zitten op de trap en in een raamkozijn in India. Inwoners van het Indiase dorpje Kashmiri rouwen om twee militanten die omkwamen bij een schietpartij.

Militairen in een bus op Schiermonnikoog. Ze gaan aangespoelde spullen van overboord geslagen containers opruimen.

Sneeuw in de Heemkerker Duin. Het is glad op de wegen in Zuidoost-Brabant. Een alpaca in de sneeuw. Aan de wandel met de hond in Ede.

Ondanks de kou en de sneeuw hebben deze drie het erg naar hun zin in de tuin. De Utrechtse straten kleurden wit deze morgen.

Ook in Breda is een dun laagje sneeuw gevallen. Een witte wereld met enkele centimeters sneeuw in Brabant. Michael Schulte trad gisteren op in de Melkweg Amsterdam met zijn band.

Een kapgier in Gambia. Het lijkt al beetje voorjaar. Het winterse weer levert mooie plaatjes op, zoals hier in de buurt van Langbroek. Zwarte bessen met een wit hoedje van sneeuw.

Genieten van het winterse landschap in Stiphout. Het was een koude wandeling in de Zeepeduinen bij Burgh-Haamstede.

Een Merel op de voertafel in Akersloot. Het is koud in Steenwijk. Eerste sneeuw in Nieuw- en Sint Joosland, Zeeland. De zon gaat onder in Zuidoost-Brabant, waar de opkomende bewolking van de sneeuwstoring al zichtbaar is.

Ondanks de kou toch op de fiets in Zuidoost-Brabant. Het water begint langzaam weer te bevriezen. Scheveningen vanmiddag tussen de hagelbuien door.

Zon en regen bij Bloemendaal aan Zee. Stevige wind bij het Braassemermeer Rijnsaterwoude. De laatste ijsrestjes tijdens dooi zaterdagmiddag in Stiphout.

Smeltend ijs in Zuidoost-Brabant. Een Fazant zoekt naar voedsel in Akersloot. Een geelgors in de sneeuw. Plaatselijke bewaking bij de afvalcontainers.

Lekker wandelen in de sneeuw. Een pimpelmeesje in Tilburg. Een pony in de sneeuw. Oefening met helikopters op de heide in Ede.

Heerlijk weer voor een wandeling langs de Krommerijn bij Rhijnauwen. Op ondiepe plassen kan geschaatst worden in Zuidoost-Brabant.

De reiger vindt zijn rust op het water, de eenden in het water op deze koude morgen. In alle vroegte wordt het sneeuw van het ijs weggeschoven om te kunnen schaatsen.

Een mooi sneeuwdek vanochtend in Maasbommel. Ook Den Helder is gehuld in winterse sferen. Een vosje in de sneeuw in de Zuid-Hollandse duinen.

Een witte wereld in Langeraar Zuid-Holland. Volop winter met enkele centimeters sneeuw in Zuidoost-Brabant. Een sneeuwschuiver in actie in Eindhoven.

Weer of geen weer: Ook Dordrecht is bedekt met een laagje sneeuw. De eerste krokussen van het jaar. Het sneeuwt in Delft. Ander weer op komst, de bewolking in Groesbeek neemt toe.

Een ijskoude start met ochtendrood in Zuidoost-Brabant. Een prachtige zonsopkomst in Maasbommel. Berijpte rietstoppels bij de Groene Grens tussen Ede en Veenendaal.

Een prachtige zonsondergang vandaag in Zuidoost-Brabant. Genieten van de ondergaande zon maandag bij een ven in Stiphout.

Het ijs is al aardig dik in Zuidoost-Brabant. Geweldig schaatsweer in een natuurgebied nabij Groesbeek. Eenden op het ijs in Zuidoost-Brabant.

In Beerze vriest het met tien graden. De zon komt op boven de bevroren velden tussen Ede en Veenendaal. Winter in omgeving Bergen op Zoom.

De bloedmaan boven Utrecht. De bloedmaan in volle glorie. De volle maan is nog niet verduisterd. The New Saints FC.

Get more than schedules Follow your favourite club and stay connected to make sure you keep your calendar up to date. There seems to be a problem with the email you have entered.

Please check your address is valid and re-enter. Copy link Link copied to clipboard. Paste this link into your preferred calendar Outlook, Google, etc.

How I can do this? Click on the downloaded file to add the fixtures to your calendar. Install in your calendar.

Added to your calendar. How to add a calendar? MD Preliminary round draw 12 Jun

0 comments on “Cl aktuell

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *